Ontdek het leukste dierenprogramma op televisie

Beestig - VTM

‘Beestig’ is ongetwijfeld het leukste dierenprogramma op televisie. VTM zendt het programma uit sinds september 2018 en dierenarts Joshua Dutré praat ‘Beestig’ op ludieke en leerrijke wijze aan elkaar.

‘Beestig’ is een aaneenschakeling van leuke verhalen ván baasjes (en hun beestjes) vóór baasjes (en hun beestjes). Bovendien wordt alle informatie in het programma gecontroleerd door een panel experten. Zo ben je als kijker zeker van de correctheid van de praktische tips in Beestig en kun je ze ook thuis toepassen bij je eigen huisdier(en).

Het programma heeft verschillende rubrieken die wekelijks terugkomen:

  • Perfect Match – Joshua gaat op zoek naar het perfecte huisdier voor iemand. Zo ging hij voor showbizzkoppel Bab Buelens en Vincent Banic op zoek naar ‘een knuffelbare hond met veel haar’ die uiteindelijk gevonden werd in Chewie.
  • Ten huize van – In deze rubriek gaat Joshua op bezoek bij een BV die zijn of haar huisdier aan ons voorstelt.
  • Zoologisch – Hier krijgt de kijker het antwoord op een bijzondere vraag waardoor we weer wat wijzer worden over het dierenrijk.
  • Vreemde vogels – Joshua gaat op zoek naar speciale huisdieren zoals de kameel Iwan.
  • Dieren Weetjes – Zou het kunnen dat deze rubriek ons vooral heel wat weetjes over dieren voorschotelt?
  • Verwende nesten – Kijkers roepen de hulp in van Joshua en zijn team om hun huisdier een gepersonaliseerde verwenplaatsje te geven. Joshua maakt een kippenhok waarin kippen veilig zitten voor vossen, zorgt ervoor dat katten veilig naar buiten kunnen aan een drukke steenweg of maakt een heus parcours voor honden zodat ze hun energie kwijt kunnen.

Joshua Dutré is de dierenarts die het programma van productiehuis Hotel Hungaria aan elkaar praat. Van kinds af aan werd hij thuis omringd door dieren en Joshua maakte van zijn passie zijn beroep. In 2016, na jarenlange ervaring in Belgische dierenklinieken, startte hij een eigen praktijk met collega Valérie. Zijn specifieke interesse gaat uit naar chirurgie, waarvoor hij regelmatig bijscholingen volgt. Na zijn uren vind je Joshua in de fitness of tussen de Engelse literatuur. Of op televisie waar hij ‘Beestig’ presenteert.

Altijd al willen weten waarom cavia’s ongelukkig zijn in hun eentje? Waarom katten spinnen? Of honden likken? Dan moet je zeker eens kijken naar ‘Beestig’ op VTM, het leukste dierenprogramma op televisie!

Related Posts

© 2021 DLBV.be - Theme by WPEnjoy