Dina Tersago over haar zwangerschap: “ik voelde me nooit sexyer”

Dina Tersago - VTM

Dina Tersago is mama van twee en nooit voelde ze zich sexyer dan toen ze zwanger was. Ondanks de extra kilo’s voelde ze zich op en top vrouwelijk. “Misschien ook omdat mijn borsten met twee cupmaten toenamen,” lachte Dina.

Dina Tersago heeft met Isak en Thor twee zoontjes samen met haar partner Wim Hubrechtsen. De voormalige Miss België was 38 jaar toen we beviel van Thor en geeft toe dat dat relatief oud is. Maar de kinderwens van Dina verliep dan ook over een hobbelig parcours…

Als pubermeisje koesterde Dina Tersago al een grote kinderwens. “Ik was heel onzeker toen ik jong was, maar er was één ding dat ik op mijn zestiende zeker wist: dat ik later kinderen zou willen. Waar ik wilde wonen of wat ik wilde doen als job, wist ik niet, maar wel dat ik moeder wou worden,” getuigt de presentatrice in Flair.

Maar in 2013 eindigde Dina’s eerste zwangerschap op tragische wijze. Dina zetelde als jurylid in Sterren op de Dansvloer toen ze naar de gynaecoloog trok en haar wereld instortte…

Dina en Wim trokken gezwind naar de gynaecoloog met een USB-stick in de hand. Het koppel zou immers voor de eerste keer de hartslag horen van hun ongeboren kindje, maar toen kwam het verschrikkelijke nieuws.

“Ik hoor geen hartslag,” klonk het verbouwereerd bij de arts. Dina had nauwelijks tijd om de klap te verwerken, want de showbizzwereld is genadeloos.

Op donderdag vond de curetage plaats en op vrijdag zetelde Dina als jurylid in Sterren op de Dansvloer. “Niemand wist van die miskraam. Ik wou dat niet zeggen omdat ik dacht dat ik ging beginnen wenen. Ik zat daar in de jury en ik dacht: wat zit ik hier te doen?” vertelde Dina Tersago aan James Cooke in een aflevering van Gert Late Night.

Maar uiteindelijk zou Dina Tersago alsnog zwanger worden en Dina leefde op tijdens de zwangerschap. “Zwanger voel ik me op mijn sexyst”, getuigt Dina in Het Nieuwsblad. Bij Isak kwam ze zeventien kilo bij: “Ik was gewoon een watermeloen.” Toch voelde ze zich op-en-top vrouwelijk.

“Ik wil nog heel lang zwanger zijn,” onthulde Dina Tersago. “Misschien ook omdat mijn borsten met twee cupmaten toenemen,” lachte de voormalige Miss België.

Twee jaar later zou Dina Tersago opnieuw zwanger zijn. Die zwangerschap beleefde ze nóg intenser. “De eerste keer was het wow-effect wel nog iets groter omdat ik alles voor het eerst beleefde. Maar omdat ik nu niet meer versteld sta bij alles, kan ik er op een of andere manier ook bewuster van genieten”, vertelde Dina in Flair.

Dina Tersago is ook een grote voorstander van borstvoeding. “Het is zalig om met je baby in die bubbel te zitten en hem zelf te kunnen voeden. Ook al is het best vermoeiend als je om de drie uur moet opstaan. Het is geen walk in the park.” En dat zullen alle moeders ongetwijfeld kunnen beamen.

Related Posts

© 2021 DLBV.be - Theme by WPEnjoy