Erika Van Tielen: “yoga in de keuken”

Erika Van Tielen Yoga DPG Media

Erika Van Tielen wil aantonen dat werkelijk iederéén aan yoga kan doen. Het is heel eenvoudig om ermee aan de slag te gaan en iedereen kan er baat bij hebben. Al geeft Erika wel één belangrijke tip mee voor beginners…

Actrice en presentatrice Erika Van Tielen heeft zich erg verdiept in yoga. “Yoga is vooral even alleen maar bezig zijn met mezelf en mijn lichaam,” onthult de Familie-actrice in Story.

Erika geeft toe dat ze altijd al sportief aangelegd is geweest maar rond 2010 zocht ze een aanvulling op haar looproutine. En dat werd yoga. “Een yogamix van onder meer ashtanga, vinyasa en yin bleek ideaal,” klinkt het bij de presentatrice in Story.

“Het mooie aan yoga is dat iedereen er wat anders uit haalt. Ik vind het fijn om mijn lenigheid en kracht te trainen. Met de spirituele kant ben ik minder bezig, maar na een reeks oefeningen voel ik me altijd meer ontspannen. Ik probeer dan ook elke dag tijd te maken voor yoga.”

En de actrice die we kennen als Amelie in Familie wil ook één vooroordeel uit de wereld helpen: “Stel je daar niets glamoureus bij voor, dat kan best in de keuken zijn, tussen de tafel en de kasten,” aldus Erika Van Tielen, waarmee ze aantoont hoe laagdrempelig yoga is.

Je hoeft echt geen grote ruimte of specifiek materiaal te hebben om aan yoga te doen. Toch wil de actrice nog één belangrijke tip meegeven aan wie met yoga wil beginnen.

Erika raadt aan om in het begin lessen te volgen. Daar haal je veel meer uit dan op eigen houtje aan de slag te gaan, klinkt het bij Erika Van Tielen.

Related Posts

© 2021 DLBV.be - Theme by WPEnjoy