Ga zelf op stap met ‘GR5’: hét inspiratieboek bij de tv-serie op Eén

De Grote Routepaden lopen als aders door Europa. Eén van de bekendste is de GR5. In de nieuwe fictiereeks GR5, geregisseerd door Jan Matthys (Baptiste, The Last Kingdom, In Vlaamse velden), besluiten vier vrienden het Grote Routepad nr. 5 af te wandelen als eerbetoon en herinnering aan hun gezamenlijke vriendin Lisa. Heb jij nagelbijtend de hele serie verslonden? Dan is het inspiratieboek GR5 iets voor jou!

Koop deze release hier

Lisa verdween vijf jaar geleden spoorloos toen ze op haar eentje dezelfde wandelroute volgde. Wat is er met haar gebeurd? Had ze een ongeluk? Stapte ze uit het leven? Of werd haar iets aangedaan? Het is nooit uitgeklaard. Michiel, Zoë, Ylena en Asim hopen onderweg langs de GR5 meer duidelijkheid te krijgen.

In het inspiratieboek GR5 neemt reisjournaliste Sophie Allegaert je mee langs die beklijvende GR5, presenteert je zijn meest bijzondere plekken en vertelt je het verhaal van de cast en crew. Dankzij de prachtige foto’s krijg je zin om zelf op pad te gaan (ja, dat kan ook in eigen land!).

Regisseur Jan Matthys, scenaristenkoppel Gert Goovaerts en Lynnsey Peeters, haar & make-upartiest Ingeborg Van Eetvelde, location hunter Bart Matthys en alle acteurs, Boris Van Severen, Violet Braeckman, Lucas Van den Eynde, Viv Van Dingenen, Saïd Boumazoughe, Laurian Callebaut en Indra Cauwels, gunnen je een blik achter de schermen.

Ze tonen je die plaatsen die hen kippenvel bezorgden en vertellen over de impact die de GR5 op hen had. Want of je nu de volle 2.000 km aflegt of om de zoveel tijd inpikt en een etappe bedwingt, de GR5 wordt voor altijd een deel van je. Je lijf slaat die wilde natuur en die eenzame landschappen voorgoed op waardoor je nooit meer dezelfde zult zijn. Je leeft die tocht en die tocht leeft jou. Hoog tijd dus om die stapschoenen boven te halen!

Koop deze release hier

Related Posts

© 2021 DLBV.be - Theme by WPEnjoy