Karen Damen: ‘Volgens mij heb ik al veel burn-outs gehad’

Karen Damen is iemand die bekend staat om haar straffe uitspraken.

“Volgens mij heb ik al veel burn-outs gehad, maar ik heb er nooit aan willen toegeven”, vertelde Karen Damen in het Radio 2-programma Plage Préférée van Kim Debrie. Tijdens een twee uur durende strandwandeling had de presentatrice van Radio 2 een heel openhartig gesprek met iemand die vaak gewoon zegt waar het op staat.

Karen heeft ooit haar mond gehouden en daar heeft zij geen moment spijt van gehad. We gaan even terug naar 1998, het jaar dat ene zekere Niels William in de Carré in Willebroek Karen Damen ontdekte. Hij besloot haar telefoonnummer op te zoeken en haar te bellen, want hij had namelijk een fantastisch idee: hij had plannen om een meidengroep te starten.  “Hij stuurde me een cassetje op. Ik dacht: met drie grieten in het Nederlands zingen, da’s echt niks voor mij. Maar je weet maar nooit. Je denkt: ‘Als dat niet werkt, dan kennen ze me al en kan ik misschien hier of daar terechtkomen'”.

En al de rest is geschiedenis: Karen Damen zou samen met Kristel Verbeke en Kathleen Aerts/Josje Huisman 17 jaar deel uitmaken van de populairste Vlaamse meidengroep ooit: K3.

Related Posts

© 2021 DLBV.be - Theme by WPEnjoy