Pascale Naessens heeft opvallende visie over het ketogeen dieet

Pascale Naessens - Ketokuur

Pascale Naessens geeft in haar boek ‘Ketokuur’ haar visie op het ketogeen dieet. Om haar mening te funderen haalt ze er ook twee experten bij die zorgen voor een wetenschappelijk gefundeerd boek over het populaire ketodieet.

Wat is het ketogeen dieet? Voor wie is het geschikt? En waarin verschilt het van de koolhydraatarme manier van eten van Pascale Naessens? De echtgenote van Paul Jambers geeft een antwoord op al deze vragen in het boek ‘Ketokuur’.

Als we het woord ‘dieet’ horen, denken we al snel aan vermager. Kilo’s verliezen is dan ook de meest populaire reden waarom mensen het ketogeen dieet volgen. Toch kan een ketodieet ook therapeutisch werken.

Pascale Naessens geeft in haar boek niet alleen recepten, maar ook een deskundige uitleg over de achterliggende reden waarom het ketogeen dieet voor bepaalde mensen heel gezond kan zijn.

Professor endocrinoloog Hanno Pijl heeft het over de voor- en nadelen van een ketogeen dieet voor diabetespatiënten.

Dokter William Cortvriendt gaat dieper in op de gunstige invloed van een ketogeen dieet bij de behandeling van kanker, een thematiek waar hij recent een boek over heeft geschreven.

Uiteraard heeft het boek van Pascale Naessens ook een praktisch stappenplan waarmee je direct aan de slag kan om te testen of het ketogeen dieet misschien wel iets voor jou is.

Het boek bevat zestig lekkere recepten, waarin Pascale Naessens veel belang hecht aan de juiste verhouding tussen koolhydraten, vetten en eiwitten om op een snelle én gezonde manier in ketose te komen.

‘Ketokuur’ van Pascale Naessens bevat ook een 14-daagse ketokuur, met de mogelijkheid om die kuur uit te breiden met een derde week. Het boek is dan ook de ideale manier om het ketogeen dieet te ontdekken.

Related Posts

© 2021 DLBV.be - Theme by WPEnjoy